Tidligere lærlinger i OKIndustri har startet ny bedrift, LK TEKNIKK AS

Stas å treffe tidligere lærlinger gjennom OKIndustri, som har startet egen bedrift, og er nå godkjent lærebedrift i sveisefaget. Jonas Lunde (tidligere lærling i NDT-faget og fagskoleingeniør innen maskinteknikk), Anders Klerud (tidligere lærling i platefaget) og Oscar Lunde (tidligere lærling i Platefaget). Guttene har bakgrunn fra to mindre selskaper, Lunde Design og Teknikk AS og Klerud Service. De har nå slått sammen selskapene til LK TEKNIKK AS, og eies av disse 3.

LK TEKNIKK AS er en mekanisk bedrift med platebearbeiding, sertifisert sveis og montasje. De leverer også prosjektledelse og mekanisk produksjon. Høy kvalitet til avtalt tid, samt bygge kompetanse og kunnskap er deres varemerke. De er innovative, og er alltid på utkikk etter nye og bedre metoder og effektive løsninger.

Til sommeren tar de inn sin aller første lærling i sveisefaget. De satser på lærlinger fordi de trenger flinke medarbeidere, både i dag og i fremtiden.

LK TEKNIKK AS er en bedrift med solid forankring innen fagopplæring, med høy arbeidsmoral, gode kunderelasjoner og tett samarbeid.

VELKOMMEN TIL OKINDUSTRI